Det är receptetpå en bra helg. Så jag tänkte dela med mig av receptetpå den här. Vi gick på stan hela lördagen och åt bland annat en mycket god lunch på Riche, shoppade både kläder och farsdagpresenter och avslutade med fika i form av hallonpaj
Här kommer ett snabbt, enkelt och supergott receptpå pasta med bacon och philadelphiaost. Stek baconen på medelvärme i en stekpanna tills det börjar få färg
Så idag färdigställde jag kakreceptet och provade att göra lite olika varianter. Där satt den, som vanligt på tredje försöket (ja det brukar vara då som jag når hela vägen fram)
Det här är min tolkning på den gamla klassikern kålpudding. Grädda i mitten av ugnen ca 45 minuter, ta ut när färsen är genomstekt (beror på ugn och form)
Den här såsen är väldigt god och passar jättebra ihop med den rimmade halstrade torkryggen. Fick ett önskemål på att jag skulle lägga upp receptetpå Sandefjordsåsen som jag gjorde till torskryggen och kantarellerna
Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Med sjuka barn hemma så är det bra med lite pyssel. Jag letade fram ett receptpå "trolldeg" som jag sparat sen jag hängde på öppna förskolan med Norah(ganska länge sedan med andra ord)
I mitt recept är mörk choklad utbytt mot sin blekare kusin ljus choklad, minimarshmallows utbytta mot jordgubbssmaks-eska godiset juleskum och som min sambo uttrycker det “vi har mer choklad och mindre jox i”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.