Ingredienser Portioner: 4 900 g fast potatis 200 g morötter 1 grönsaksbuljongtärning (1 buljongtärning motsvarar 1 1/2 msk fond) 400 g vitkål 1 gul lök 1 msk olja 600 g bratwurst 1/2 tsk salt 1 krm peppar Till servering senap Lägg till i inköpslistan
Tvätta sellerin och gnid in den med olja och salt. Koka potatisen mjuk i saltat vatten med skal på. Vänd ner den kokta savoykålenoch potatisen i smörblandningen så det blir varmt
Krydda med salt och citronpeppar. Då var det måndag och vardag igen. Lägg tillbaka laxen i formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.