Starting with yellow icing, pipe eyes of feathers, then violet shading around each eye. Using dark teal icing, pipe several lines around each eye, forming feather
Juni 8, 2016 11. 1,25 tsk agar agar pulver (eller 1,5 dl gelésocker multi, uteslut då strösockret). 2 passionsfrukter. 2. Täck en rund form med avtagbara kanter med bakplåtspapper (20 cm i diameter) och tryck ut digestivebotten i den. 25 teaspoon of agar agar powder3 tablespoons granulated sugar1 tsp vanilla powder2 passion fruits. 2. Cover a round shaped baking pan with removable edges with parchment paper (20 cm diameter) and push out the bottom in it. 1,25 tsk agar agar pulver (eller 1,5 dl gelésocker multi, uteslut då strösockret). 2 passionsfrukter. 2 passion fruits
1 cup of butter / 225 g smör. 2 eggs / 2 ägg. 1 cup of flour / 2. 25 cups of chocolate chips / 3 dl chocolate chips. Preheat the oven to 325 F. 2. Bake until they have become round, but not flat, about 10 min. / 225 g smör. 2 eggs / 2 ägg
Cover a baking sheet with parchment paper and pipe or click out round cookies on the plate. Februari 2, 2016 17. 200 g mandelmassa. 2. 2 äggvitor. 125 g rumsvarmt smör. 2. 200 g almond paste1 egg whiteDo this. 2. 2 egg whites1 dl granulated sugar125g unsalted room tempered butter0. 2. 6 200 g mandelmassa. 2 äggvitor 1 dl strösocker. 125 g rumsvarmt smör
Roll the dough into small round balls. ca 20-25 stycken. 2 msk kokosmjölk (jag använde den HÄR). Häll 2,5 dl av kokosflingorna och kokosoljan i en matberedare med knivar, kör tills du fått en fin massa. 2. Rulla 20-25 små bollar. approximately 20-25 balls. 2 cups of desiccated coconut (I used THESE). 2 tablespoons of coconut milk (I used THIS). 2. Roll 20-25 small balls. 2 msk kokossocker (jag använde DET HÄR). Ställ in i frysen i minst 20 minuter. Ställ in i frysen igen så att chokladen stelnar, ca 20 minuter. 2 tablespoons coconut sugar (I used THIS). Place the pan in the freezer for at least 20 minutes. Place in the freezer to harden the chocolate, about 20 minutes. (ca 25 bollar). 2, 5 dl mandelmjöl (det här är bra). (approximately 25 balls). 2 cups of raw cocoa (I buy this). 2,5 dl havregryn. 2,5 dl torkade tranbär (jag använde DE HÄR). 1/2 dl raw honung (jag använde DEN HÄR). 1/2 cup nut butters (I used THIS). 1/2 cup almonds (I used THESE). 1/2 cup pecans (I used THESE). ca 20 bollar. 2,5 msk kokosolja (jag använde den HÄR). 2,5 tsk lakritspulver (samt eventuellt extra lakritspulver att rulla bollarna i) (jag använde det HÄR). 2. Forma till ca 20 små bollar, rulla dem sedan i lakritspulver. approximately 20 balls. 2. 2. 2. Shape the dough into approximately 20 small balls, roll them in licorice powder. 1,25 dl havregryn (jag använde dessa glutenfria). 25 cup of oatmeal (I used these gluten free). 2 matskedar nötsmör (jag använde DET HÄR). 1/2 tesked vaniljpulver (jag använde DET HÄR). 2 tablespoons almond butter or peanut butter (I used THIS). 1/2 teaspoon pure vanilla extract (I used THIS). 2 tablespoons raw cacao powder (I used THIS). 20-25 st. 1 dl riven kokos + 2 msk att toppa bollarna med (köp HÄR). 1/2 tsk vaniljpulver (köp HÄR). 2 msk vatten. Blanda ut saffranet i ca 2 msk vatten. Forma degen till 20-25 små bollar och lägg dem i knäckformar. Approximately 20-25 small balls. 0,4 cup grated coconut + 2 tablespoons as topping (buy it HERE). 1/2 teaspoon vanilla powder (buy it HERE). 2 tablespoons water. Dilute saffron in about 2 tablespoons of water. Shape the dough into 20-25 small balls and place them in molds. 2 dl MyMuesli Cranberry Pistachio Granola (kan du köpa HÄR). 1/2 krm salt (jag använde DET HÄR). 2 msk torkade tranbär (jag använde DE HÄR). 1/2 pinch salt (I used THIS). 2 tablespoons dried cranberries (I used THESE). 1/2 dl pekannötter. 1/2 dl mandelmjöl (jag använder DET HÄR). 1/2 krm kardemumma. eventuellt 1/2 tsk vatten. Är degen för torr adderar du 1/2 tsk vatten och mixar till en jämn deg. 0,2 cup pecans. 0,2 cup almond flour (I used THIS). 1 pinch ground ginger. 1/2 teaspoon water (if needed). If the dough is too dry, add 1/2 teaspoon water and mix to a smooth dough. ca 20-25 stycken. 2,5 dl havregryn. ca 20 bollar. 20-25 st. 2 dl My
För många år sedan åt jag en tacopaj på Karlskoga Wärdshus som blev en favorit. 500 gram nötfärs1 ägg1 finriven gul lök1 msk sambal oelek2 pressade vitlöksklyftor1-2 tsk spiskumminsalt och pepparBlanda allt till en smidig färs och rulla den till järpar. Serveras tillsammans med en kall sås av 2 dl lättcreme fraiche eller turkisk youghurt med 4 msk ajvar relish som blandas
So, with this cake, not my proudest creation, but it has been haning around in my computer far to long now and it taste sooooo good, I say hello - once again
12 bitarChoklad bottnar200 g Smör4 Ägg5 dl Socker3 dl Vetemjöl4 msk Kakao, tex Valrhona Kakao2 tsk VaniljsockerTryffelglasyr150 g Mörk choklad½ dl Vispgrädde½ dl Socker½ dl Stark kaffe el espresso50 g Rumsvarmt smörSmörkräm1 Vaniljstång1 dl Vatten3/4 dl Espresso el starkt kaffe1 3/4 dl Socker7 Äggulor375 g Rumsvarmt smörBörja med att göra tryffelglasyren, minst 12 timmar innan den ska användas. Låt vila i rumstemperatur i 12 timmar ( jag fuskade och hade den ute i 4 timmar, fungerade ganska bra. Den här kakan ska vara nästan som en kladdkaka i konsistensen så häll upp den i tre styckn smörade och mjölade bakformar,20 cm i diam, med avtagbar kant och grädda tills kanterna är gräddade och den är liiite kladdig i mitten. När sockerlagen når 122 ° C ska du hälla över den i en tunn stråle, under omröring, i äggulorna. Chocolate cake200 g Butter 4 Eggs 2 cups sugar 2 1/4 cups flour. 4 tablespoons cocoa powder2 teaspoons vanilla sugar Truffle Glaze 150 g Dark chocolate 1/4 cup whipped cream 1/4 cup sugar 1/4 cup strong coffee electric espresso 50 g unsalted butter Butter Cream 1 vanilla pod 1 cup Water ½ cup strong coffee Espresso electricity. 3 / 4 cup sugar 7 Egg yolks 375 g unsalted butter Start making the truffle glaze, at least 12 hours before use. Let sit at room temperature for 12 hours (I cheated and had it out in four hours, worked pretty well. Butter and flour three 8-inch round cake pans, with removable rim, and bake until the edges are baked and it is a tiny bit sticky in the middle. When the syrup is 230 °F, whisk the egg yolks in a bowl until fluffy. When the syrup reaches 252 ° F, you pour it in a thin stream, stirring, in the egg yolks. 12 bitar. 200 g Smör
Butter and flour 3 [9] inch round cake pans or spray with baking spray. Beat until creamy and light beige in color, around 3-4 minutes. Bake for 25-30 minutes until a toothpick inserted into the center comes back clean. 2 cup all-purpose flour. 1 cup [2 sticks] salted butter, softened. 2 tsp pure vanilla extract. 2 [8] oz cream cheese, softened. 1 cup [2 sticks] butter, softened. 2 lb powdered sugar
Fill a piping bag with a round tip and pipe on Oreo cookies. 2 st äggvitor. 2 msk matolja. 2 egg whites. 2 tablespoons cooking oil. 2 st äggvitor. 2 msk matolja. 2 egg whites. 2 tablespoons cooking oil
I've managed, in spite of my apron, to get some saffron on my white t-shirt (it won't come of, I know from experience), there is no room in my refrigerator and my cakepops are outside in the snow covered in what can only be described as a round ball of plastic wrapping, I have been drinking way too much "Julmust" (Christmas soda) and I wonder if it would be totally impossible to borrow my neighbors refrigerator, just for a while
Cut a small round pice out off the middle of each cooled cupcake and fill with peppermint fudge. 2 tsk vaniljpasta eller vaniljextrakt. Polkagrisfudge40 g smör50 g sirap (drygt 2 msk)40 g strösocker (ca ½ dl)12 g kakao (2 msk)½ tsk vaniljextract eller 1 krm vaniljpulver150 ml vispgräddeca 1-2 msk krossade polkagrisar (eller några droppar pepparmyntsolja). 250 g mascarpone. Tillsätt samtliga resterande ingredienser och vispa samman på medelhastighet ca 2 minuter. Grädda mitt i ugnen ca 15-20. Jag har här spritsat med tyll 829 från Ateco. 2 tsp vanilla paste or vanilla extract. 50 g golden syrup40 g caster sugar12 g cocoa powder½ tsp vanilla extract or paste150 ml double cream1-2 tbsp crushed candy canes or a few drops peppermint extract. 250 g mascarpone. Add the liquid mixture to the dry ingredients and mix for about 2 minutes with an electric mixer or by hand. Divide batter among liners ( just less then 2/3 full). Bake for 15-20 minutes, or until a toothpick comes out with just a few crumbs. 2 tsk vaniljpasta. 2 msk. 12 g kakao. 2 msk. ca 1-2 msk krossade polkagrisar. 250 g mascarpone. Tillsätt samtliga resterande ingredienser och vispa samman på medelhastighet ca 2 minuter. 250 g mascarpone
Draw three round rings on a baking sheet in a suitable size for your bottoms to the cake. Spread cream between and around the bottoms, decorate preferably with a little melted chocolate and sprinkle with icing sugar
2 bananas, mashed. 2. Pour the batter into a round cake tin, 16 cm, lined with parchment paper. Bake at 175 C degrees for about 25 minutes. 2 bananer, mosade. 2,5 msk kokosolja. Grädda i 175 C grader i ca 25 minuter. 2 bananas. 2. 25 min. 2 bananer. 2,5 msk kokosolja. ca 25 minuter
1 1/2 dl strösocker. 1/2 tsk salt. 11-12 dl vetemjöl special. 200 g mandelmassa. (ca 20 mini semlor). Sätt ugnen på 200 grader. Skålla och skala 250 g mandeln. Tillsätt 2,5 dl strösocker och mixa i 5–7 minuter tills det blir en slät och varm massa. 1 1/2 dl granulated sugar. 1/2 teaspoon salt. 11-12 dl bread flour. 200 g almond paste. Divide the dough into about 18 pieces and grate them into round buns. Preheat the oven to 200 degrees. Scald and peel 250 g almonds. Add 2. 1 1/2 dl strösocker. 1/2 tsk salt. 11-12 dl vetemjöl special. 11-12 dl bread flour
Use a round shape, it could be a. 20-25 ihopsatta kakor. 200g rumsvarmt Smör. 2. Grädda kakorna i mitten av ugnen i 8-12 minuter. 20-25 assembled cookies. 200 g Butter at room. 2. Bake in the oven for about 8-12. 200g rumsvarmt Smör. 200 g Butter at room
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.