Nu när det är adventstider och det börjar vara dags för julbaket måste jag ännu en gång påminna er om receptet på Britt’s goda smörkransar, detta är en mina favoritkakor
Den godasteflädersaften är den som görs med citron, kanel och vaniljstång. Som nypåskrivna ägare till ett gammalt sekelskifteshus föreslog mäklaren att vi skulle fira genom att skåla i hemkokt flädersaft
Idag har jag bakat en av mina absoluta favoritkakor nämligen smörkransar. Detta recept har jag fått av tant Britt och hon poängterade att man måste baka dessa kakor på smör, inte margarin
Godaste saften är helt klart mammas + sambos hemmagjorda flädersaft. Den här saften är helt lagom avvägd med söthet och syrlighet och fläderns smak kommer fram helt perfekt så nu tänkte jag att det är dags att jag delar med mig av detta goda receptet till er
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Inlägget Världens godaste pastagratäng dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Får nog säga att det var den godaste grytan jag har gjort, sambon var lyrisk ☺. Jag köpte häromdagen en stor bit märgpipa med ben ( Highland Cattle kött ) och igår så gjorde vi en köttgryta på hela stycket (ca 2,2 kg med benet)
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Utan tvekan är detta den godaste kladdkakan som jag vet. Den är med apelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
Silviakaka är gott och jag har nu hittat ett recept som passar mig perfekt. Du gör den i en långpanna och den blir ganska hög så man kan skära mindre bitar
Häromdagen gjorde jag min goda pasta med fläskfilé och rosmarinsås till middag och den blir alltid lika uppskattad, det är nog favoriträtten nummer 1 här hemma
Enda ändringarna jag gjorde till receptet var att baka bottnen, jag tycker den blir godast så, och att strunta i passionsfrukten, men det var av lathet, de hade nämligen inga i den närmsta mataffären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.