Ingredienser. 3-4 klyftorVitlök1 stGul lök12 dlGrönsaksbuljong/benbuljong eller vatten + färdig grönsaksbuljong1 stBroccoli1 stBlomkålshuvud (litet)1 burk (eller ca 200 gr) kokta och förbereddaVita bönorEn nypaSaltEfter smak men mellan 1 tsk-1 mskVitvinsvinäger
Broccoli, en liten grönsak som man antingen tycker om eller avskyr. Jag måste erkänna att jag inte äter den själv så ofta men en dag så hamnade faktiskt tre buketter i varukorgen
Blomkålssoppa är en perfekt förrätt eller varmrätt och LCHF för den som tänker så. Blomkål har blivit lite av en favorit för oss alla, och även Tommy som inte varit så förtjust i blomkål gillar det nu
salt & peppar. salt & peppar. Blomkålssoppa 4 portioner. Hoppas det smakar Blomkålssoppa 4 portioner. Vissa dagar har man knappt tid att laga lunch eller en lättare middag
Att få sitt barn eller sin bebis att äta grönsaker är ibland en svår kamp. För att underlätta utmaningen uppmuntrar jag er att prova dessa urgoda broccolibiffar
Stärkande hälsosmart soppa. Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Pajdeg4dl mandelmjöl50g smör1äggFyllning2dl färdigkokt broccoli200g skivad skinka som du strimlar2ägg2dl grädde2dl riven mild ostSalt och pepparSätt ugnen på 200gBlanda ihop ingredienser till pajdegen och knåda ut i pajform
Blomkålssoppa, 4-6 portioner1 blomkålshuvud1 liten purjolökolivolja1 grönsaksbuljongtärning1 dl vatten1 l mjölk1 dl mjukostsalt och pepparSkär ner blomkålshuvudet i mindre bitar och strimla purjolöken. Blomkålssoppa, 4-6 portioner
Ingredienser Portioner. 4 2 schalottenlökar 500 g blomkål 100 g potatis 1/2 dl vitt vin 6 dl vatten 2 dl vispgrädde 1 1/2 msk konc kyckling- eller grönsaksfond 1 dl riven parmesanost (à 30 g) rapsolja salt vitpeppar Till servering 1 tsk tryffelolja (eller mer enligt smak) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.