Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostade pinjenötteroch balsamico blev en ljuvlig kombo
Blanda övriga ingredienser och häll över osten. urkärnad och finhackad. Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor. 2 msk färskpressad citronsaft. 1-2 msk pinjenötter
Smaka av med salt och peppar. Häll över vin, citronsaftoch buljong. Servera grytan i stora, djupa tallrikar och strö över pinjenötterna vid serveringen
Blanda övriga ingredienser och häll över osten. Skär Halloumiosten i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor. 5 st röd chilifrukt , urkärnad och finhackad. 2 msk citronsaft , färskpressad. 5 msk pinjenötter , ca, rostade
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Kyckling ochbroccolipajmed tomat och chilli. lägg i kyckling ochbroccoli. Servera med sallad och dressing, Jag gjorde en dressing på creme fraiche, ketchup och sambal oelek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.