Ikväll är det svärfar som tar på sig kockmössan, och vad han bjuder på får ni se imorgon. Skär bort det yttre lagret på kasslern och skär köttet i lagom stora bitar
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Hela familjen låg mer eller mindre nerbäddad förra veckan med feber och hosta… Nu börjar de ordna upp sig, bara jag kvar som förmodligen lyckats hosta av ett revben som gör fördjävligt ont rent ut sagt
Enkelt och gott. Serverade med sallad och råris. Uteslöt russin och hade mozzarellaost på. Lägg kassler skivorna i en ugnsform och stick ned ananasskivor mellan kasslerskivorna
Servera kasslergratängen med kokt ris eller bulgur, solrossalladen och gärna en bit bröd. Tillsätt resten av mjölken och låt koka upp under fortsatt omrörning
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.