Broccoli- och ricottafylld ravioli med brynt pumpasmör
Vego Inspira
Vego Inspira
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pastadeg
  • 2 dl vetemjöl special
  • 1 dl durumvetemjöl
  • 1 krm salt
  • 1 ägg 2 äggulor 1-2 msk vatten
  • Fyllning
  • 1 broccolistånd (250 g), buketterna
  • 250 g ricottaost
  • 2 dl finriven parmesanost
  • 1 liten citron, skalet
  • 1 krm muskot
  • 3/4 tsk salt
  • Broccolisallad
  • broccolistjälken från broccoliståndet ovan
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk pressad citron
  • 2 krm chiliflakes
  • 2 krm salt
  • Brynt pumpasmör
  • 75 g smör
  • ½ dl pumpakärnor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.