Blanda crème fraiche och buljongen. Drag kastrullen från plattan och blanda i 2 dl av den rivna osten. 2 ½ dl riven ost (gärna en stark lagrad ost). 500-600 g broccoli 2 dl vatten ½ grönsaksbuljongtärning 2 dl crème fraiche 2 ½ dl riven ost (gärna en stark lagrad ost) Ev örtsalt
Robban lagade denna gratäng innan jag börjat med LCHF och den var verkligen himmelskt god. Han utgick från detta recept, men la även till broccoli, parmesan och vitlök
Eftersom Peter och jag inte gör det (= total idétorka för min del) så tog jag hjälp av andra matbloggare för att hitta ett par trevliga recept som passade oss alla
Jag brukar ju inte gärna vilja baka med Sukrin, utan föredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu har hängivna LCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
Ringla över lite olivolja, salta. Krämig och god broccoligratäng. Servera med broccoligratängen. Häll blandningen över broccolin och baka i ugnen i ca 15-20 min
Blanda frön och nötmjöl med salt och bakpulver och rör ner i smeten. Det har varit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-bröd och ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Denna syrligt fräscha moussetårta har verkligen gått hem hos alla i min familj, till o med barnen gillade den fastän den inte är så söt som vanliga moussetårtor brukar vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.