Idag lät jag mig inspireras av den smakkombinationen i en underbar cupcake med en seg browniebotten proppfylld medaftereight, toppad med en fluffig päronfrosting
Blanda samman den smälta chokladblandningen med äggsockret och mjölblandningen. Jag fick ett spännande recept av min kollega Lotta Johansson, nämligen dessa fantastiskt goda AfterEightcookiesarna
En väldigt god och saftig brownie som passar perfekt som julkaka, men även till fikat året om. Kakan skärs i samma storlek som aftereight-chokladen, vilket gör att det blir en härlig och lagom stor munsbit
Klä en fyrkantig form i bakplåtspapper (för att få bakplåtspappret att fastna på insidan kan man smörja formen med lite smör eller naturell olja) fyll formen med smeten
Browniecookiesmed kola/choklad topping. Dem fick med beröm godkänt av test panelen. Prova annars duo spread med jordgubb smak om du föredrar det eller banansmak
Kladdkaka medaftereight. Häll i en form med löstagbara kanter och ställ in i ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. 25 g smör1 dl grädde20 aftereight bitarSmält smör och blanda ner grädde och aftereight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant. Servera med lättvispad grädde. Ta ut tårtan och täck den med chokladbitarna till glasyren och ställ in i ugnen i 3-5 minuter så att chokladen smälter. 175 g Aftereight. 100 g Aftereight
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.