Mina brownies med kola och chokladganache. Bakade dessa godingar i helgen, enkelt och så himla gott. Passade perfekt med vispgrädde och glass till som efterrätt
Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. Kikärtsspad är ett substitut för äggvita, och agerar alltså bindande (håller ihop bakverken)
I veckan som gick fyllde min mamma år och ikväll är det dags för kalas för hela tjocka släkten. Jag har lovat att fixa efterrätt och passade på att testa ett nytt recept nu på förmiddagen
Vispa ihop smör, vaniljsocker och strösocker, tillsätt den smälta chokladen och sen ett ägg i taget och vispa så det går ihop till en slät massa, sikta i vetemjölet
(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
En god brownie sitter alltid på sin plats och den här är riktigt jäkla god och kladdig. Bäst är att göra den dagen innan servering och sen låta den vila i kylen över natten så att den hinner sätta sig
Brownies med fudgetopping och kolakarameller. Kladdkakor är alltid poppis och det är jag övertygad om att den här kladdiga, kompisen också kommer att bli
Veganska brownies men lakrits, soyagrädde och granatäpple (glutenfri). Veganska brownies med lakrits. I stället för ägg använde jag kikärtsspad och istället för vetemjöl - glutenfritt och mjölkfri mjölmix
Och då passar dessa härliga brownies perfekt. Har man något annat favoritrecept på just själva browniesmeten som man absolut inte vill ändra på (jag gillar t
Kladdkaksbrownies med nutella och mjölkchoklad. Men ni är ju med ändå märker jag, ni kommenterar och har er och jag kände att jag absolut var tvungen att blogga idag
Brownie kaka med chokladglasyr och kiwi på toppen, en helt underbar kaka som var saftig och krämig. Denna Brownie kaka blir väldigt gott med vispad grädde och kaffe
Beskrivning på de smarriga brownies vi bakade och smakade av får ni här nedan. Ridån gick upp och först ut stegade tre små starters , till varmrätt beträdde en vintervårlig rätt scenen med rödingsfilé som huvudrollsinnehavare, avslutningsakten bestod av kaffe och en kalasgod kaka
En av dessa var mina favoritbrownies - "brownies utan mjöl" som jag kallar dom. De innehåller inga mejeriprodukter (den mörka choklad som jag använder kan dock innehålla spår av mjölk), och inte heller nötter eller mandel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.