En riktigt gladoch god Påsk till er alla. Snart är det dags för Påskbord, även om det känns som om jag just nu borde sett Kalle Anka med tanke på att klockan är tre, och efter det påskägg
Mina brownies med kola och chokladganache. Bakade dessa godingar i helgen, enkelt och så himla gott. Passade perfekt med vispgrädde och glass till som efterrätt
Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. Kikärtsspad är ett substitut för äggvita, och agerar alltså bindande (håller ihop bakverken)
I veckan som gick fyllde min mamma år och ikväll är det dags för kalas för hela tjocka släkten. Jag har lovat att fixa efterrätt och passade på att testa ett nytt recept nu på förmiddagen
Vispa ihop smör, vaniljsocker och strösocker, tillsätt den smälta chokladen och sen ett ägg i taget och vispa så det går ihop till en slät massa, sikta i vetemjölet
(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
En god brownie sitter alltid på sin plats och den här är riktigt jäkla god och kladdig. Bäst är att göra den dagen innan servering och sen låta den vila i kylen över natten så att den hinner sätta sig
Brownies med fudgetopping och kolakarameller. Kladdkakor är alltid poppis och det är jag övertygad om att den här kladdiga, kompisen också kommer att bli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.