Garnera med de färska hallonen, vispad grädde och en citronmelisskvist. Värm lättmjölken tillsammans med gelatinpulvret tills det löst sig på svag värme
Den ena var med färska jordgubbar ochlemoncurd, och den andra var med päronmousse och vaniljkräm. Blanda sedan ägg och socker i en bunke och vispa med elvisp tills det blir mycket pösigt
350 g hallon, tinade/färska, plus några extra fina hela till garnering 1,5 dl turkisk yoghurt 0,5 dl honung, flytande 1,5 dl vispgrädde 20 g mörk choklad, krossad
Inför middagen med familjevänner så gjorde jag den som en tårta och inför tårtkalaset med mina vänner skar jag den i mindre bitar så det blev mer som bakelser
Det blev mörk chokladmousse ochhallonmousse som toppades med grädde. Dekorera med strössel. ", därför så bestämde jag mig för att skippa tårta och istället göra mousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.