De allra bästa kanelbullarna med alla tips och tricks kommer här. Jag har ett kanonrecept som alltid blir succé, fluffigt saftiga bullar med massa smak av kanel och lätt touch av kardemumma
I och med att du trycker igenom köttfärsen genom påsens ganska lilla hål (du behöver inte använda något munstycke) så trycks smeten ihop på ett optimalt vis och du behöver bara forma bullarna litet lätt
När jag sen började knåpa och fixa med pannkaksreceptet så kom jag tillslut fram till en riktigt bra blandning som gav en fin sats med tunna, lagom frasiga och mjuka pannkakor
Lägg spjällen på galler med en långpanna inunder. Gnid in spjällen med salt och peppar samt ingefäran. Sätt in spjällen i ugnen på grill stax innan servering, så de får en fin yta
Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och nagga demmed en gaffel. Debästa. De blir riktigt mjuka, fluffiga och saftiga, och passar lika bra till stora som små,
När de svalnat kan du skära en skåra i varje och sedan gröpa ur köttet med sked. Huvudingrediensen i en baba ganoush är aubergine som grillas och sedan smaksätts med olika örter, kryddor och smaker
Ja, den är nästan lite för mycket, till och med för mig. Det är så gott att det är löjligt. I dag insåg jag att om man i likhet med mig, vill smaksätta glassen med coulis, såser och annat, så sker detta lämpligast efter att glassen har fått börja frysa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.