Precis som med en paj passar det bättre att servera din ratatouille ljummen än rykande het. Stek löken tills den mjuknar och tillsätt då vitlöken, låt steka tills även
Precis som med en paj passar det bättre att servera din ratatouille ljummen än rykande het. Stek löken tills den mjuknar och tillsätt då vitlöken, låt steka tills även
Eftersom det har varit dåligt med högtidsdagar på sista tiden, och väldigt gott om härlig äggvita efter all vaniljkrämskokning här i bageriet, bestämde vi oss för att det är Marängsvissens dag imorgon
den ena med smak av choklad och denandra är mer traditionell och dessutom ekologisk. Varje år lanseras nya glöggsorter, den ena mer fantasifull än denandra
Det sägs att ingenting är omöjligt, men när man ser laxens envisaförsök att forsera det sista hindret på vägen, denöverväldigandeoch kraftfulla forssen "Laxforssen" kan man bara konstatera attlaxen kommer hit men inte längre på sin färd
När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen. Blanda i chokladen och gelatinbladet, och blanda till en slätsmet
Det luktar ganska rökigt när man gör den här rätten, men det luktar väldigt gott. Jag köpte en Kindle-bok, en bok man laddar ner till en app i mobilen, som bara handlar om Crock-Pot-recept, ”Paleo Slow Cooking” av Robb Wolfs svägerska Chrissy Gower, och nu när jag springer till jobbet ibland, och kommer hem sent andradagar, så här Crock-potten räddaren i nöden
Häll blandningen i ugnsäker form. Hacka löken och bryn den. Täck pajen med blandningen. Ugn 200 grader. Blanda sedan i kött färsen och bryn tillsammans
Trådigt, torrt kött som inte gjorde någon middagsgäst speciellt glad. Du kan också linda in köttet ordentligt i plastfolie och ugnsfolie och steka det färdigt i ugnen innan du steker på det i stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.