De här köttbullarna kreerades till påsken, men eftersom jag gjorde en stor sats när jag ändå var igång gjorde jag också några lite större bullar, som maken och jag festade på i förväg tillsammans med pasta och god pindjur
Smakaavmed salt och peppar. Forma bullar av färsen med vattensköljda händer. Jag testade att tillsätta lite pepparkakssmak i köttbullarna och det blev faktiskt riktigt gott och det var lite häftigt när det luktade pepparkaka när jag stod och stekte köttbullar
Arbeta färsen med salt, peppar och mynta. servera med bröd, tomatsallad och tsatziki. Blanda massan med 2 pressade vitlöksklyftor, 1 krm salt, 1 msk olja, 1/2 tsk vit vinäger
Smakaavmed salt/peppar. Köttbullarna behöver inte vara alldeles klara när man lägger dem i såsen, med ett lock över stekpannan så blir de ganska snabbt färdiga av värmen från såsen
Krydda med lite salt,peppar lite lite dragon e gott. Servera med potatis o lingon. 1 ägg (att binda fast smeten med). 1 ägg (att binda fast smeten med)
Det är ju inte konstigt att en börjar längta efter julen med detta vinterväder och i veckan tror jag bestämt det får bli en sats av dessa julköttbullar klassiskt kryddade med kryddpeppar
Krydda medhavssalt och svartpeppar,. Idag tänkte jag tipsa om det här goda älgreceptet, som passar perfekt på en buffé eller som ensamrätt ihop med neutrala tillbehör
Blanda färsen med ägg, vitlök och kryddor och rulla till bullar. Servera med ris eller couscous. Lägg i köttbullarna och låt sakta koka ytterligare 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.