Att råriva demsom jag gjort till bruschettan är magisktgott, det kan låta mastigt att äta rårivna rödbetormentillsammansmed gurkan och löken blir det oerhört fräscht
In a large bowl, combine the zucchini, spinach, feta, herbs, eggs, scallions, and garlic. In a blender orfoodprocessor, combine all of the tzatziki ingredients
Perfekt som lunchrätt eller som en förrätt. Här får ni del av den instruktionenockså. i mindre bitar. Denna rätten är några år sedan jag gjorde, glömtbort den, men hittade den i minreceptmappoch blev genast sugen på att göra denna till en lunch för mig
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra godabruschettas av till middagoch de blev jättegoda
I fredags på Oliviasexamensfestgjorde jag bruschetta till välkomstdrinken (vit sangria). När jag skjutsade Ida till fotbollsskolan i morse stannade jag kvar en stund för att få se lite fotbollsövningar
Första kvällen här i stugan på Gotlandgjorde jag riktigt godbruschettasom tilltugg. Enkelt, gottoch lätt att fixa även till ett större sällskap som tex en förrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.