Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilikaoch en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
Något vi ofta gör hemma till förrätt och som vi älskar är bruschetta. Så varsegoda - här kommer ett gammalt men alltid lika lyckat recept på bruschetta
Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilikaoch lite olja. Smaka av med salt och peppar. Dela tomaterna i fyra delar, ta bort kärnorna och skär tomatköttet i grova tärningar
Fördela på brödskivorna och droppa över lite créma di balsamico eller balsamvinäger. 16 kvisttomater. 11 basilika. 1Salt och nymalen svartpeppar. 1Créma di balsamico eller balsamvinägerGnid in bröden med vitlök och olivolja. 1Skär tomaternaoch mozzarellan i mindre bitar och grovhacka basilikan. 1Blanda samman i en skål och smaka av med salt och peppar
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilikaochtomater
Krydda den med lite olivolja, balsamvinäger, salt och svartpeppar. wpa iframe[src*='viewablemedia. En så härlig sommarsallad speciellt nu när tomaterna smakar ljuvligt
Hacka basilikan fint och blanda den medtomathacket. finhackad färsk basilika. Gnid eventuellt in ena sidan med lite vitlök och toppa sedan medtomathackoch tapenade, garnera den sistnämna med en persiljekvist
Blanda dem med avrunna kronärtskockshjärtan, olivolja och repade basilikablad. basilika. Gnid in dem med en skalad, halverad vitlöksklyfta och gnid även in skålen som du ska blanda i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.