Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
Så gott och lyxigt. Jag gjorde bruschetta på surdegsbröd med kantareller och bacon. Min sambo och hans son va ute och gick, kom hem med stora fina kantareller
Enkelt, gott och lätt att fixa även till ett större sällskap som tex en förrätt. Första kvällen här i stugan på Gotland gjorde jag riktigt god bruschetta som tilltugg
33 st baguette. Skär baguetten i 1 1/2 cm tjocka skivor. Rosta skivorna i brödrosten eller lägg dem på en plåt och rosta dem högt upp i ugnen, 1–2 minuter per sida
Bruschetta med tomat och basilika är fräscht och jättegott. 3 msk olivolja. 3 msk olivolja. Passar till buffén, som en förrätt eller som mumsbitar med lite bubbel till
Här kommer receptet på bruschetta med kantareller som jag la ut på Instagram häromdagen. 3-4 st. 3 msk smör. Skölj ur pannan och hetta upp den på nytt med 3 msk smör. Relaterade 3-4 st Ciabatta, baguette eller surdegsbröd. 3 msk smör
3 tsk olivolja. 3 msk tunt skivade. Gröp ur det våta innanmätet ur tomaterna. Skär tomaterna i små kuber, finhacka vitlöken, skär basilika och riv parmesan
Mixa till en röra. Bruschetta. Finhacka tomaterna och 3/4 av basilikan. 3. Grilla runt om ca 30 minuter. 3. Ännu en underbar dag, tidig frukost med det största barnbarnet Millian… sen vaknade minstingen Milton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.