Brynt hälleflundra med citronbakad purjolök samt spetskål och en dillbuljong
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g hälleflundra
  • 1 purjolök, den vita delen
  • 1 citron
  • 1 spetskålhuvud, gärna rött
  •  
  • Kräm på jordärtskocka
  • 1 kg jordärtskockor
  • 1 schalottenlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 200 g smör
  • citronsaft
  • salt och vitpeppar
  •  
  • Dillbuljong
  • 1 schalottenlök
  • 8 dl fiskbuljong
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl vitt vin
  • dill
  • salt och vitpeppar
  • 100 % nyår

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.