Fräs tillsammans med spenaten i olivolja i stekpanna. )Häll av oljan från fetaosten och rör i även den (men släng för all del inte oljan, den kan man ha till salladsdressing eller något annat)
-) Äldsta dottern jobbar kväll 4-5 dagar i veckan, så det är hon som oftast inte är med. 1 fetaost. Rosta tomaterna i mitten av ugnen ca 10 minuter (gör det samtidigt med osten). Skeda upp tomaterna på osten och servera som förrätt eller bufferätt 4-5 dagar i veckan, så det är hon som oftast inte är med. 1 fetaost olivolja
Jag kryddade med dill och salt. Krämig brysselkålssallad. Brysselkålssallad. 3-400 gram brysselkål4msk créme fraiche1 msk majonnäsVårlök eller purjolökHalvera brysselkålen och stek i smör tills dom har fått rejält med färg, salta
Blanda rotsaker och couscous och toppa medfetaosten. Skär bort två tunna bitar citronskal med en potatisskalare, se till att få med så lite som möjligt av det vita
150 g fetaost. 500 g brysselkål 1 st stort syrligt äpple 1 st rödlök 150 g rödkål 150 g fetaost 1 dl russin gärna sultan 2 msk solroskärnor rostade Dressing 1 st apelsin yttersta finrivna skalet och saft 1 msk vit balsamvinäger eller äppelcidervinäger 3 msk olivolja 1 tsk flytande honung salt och svartpeppar
Brysselkålsallad med korv och Timjan. Slanta upp en korv ni tycker om, det går med allt från salcissia till Bratwurst eller vanlig lättrökt korv, stek i olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.