Sesam- och nigellafrön (nigellafrön kallas även för kumminfrön, de kan uteslutas). 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst. 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller
Basbousa är en arabisk kaka baserad på mannagryn, den är smaksatt med apelsinblomvatten. 1 paket mannagryn (500g)2 dl mjöl2 dl kokos1 ½ msk vaniljsocker200 g smält smör3 msk bakpulver2 msk apelsinblomvatten4 dl socker4 dl naturell yoghurtvit sirap
Ner i väskan åker ”rawfood”bollar, frukt, vildriskakor, keso & mellanmålsmuffins med äpple. ”Rawfood”bollarna blev de godaste jag någonsin gjort så därför kommer här recept
Torskfilé 1 paket (jag hade 4st filéer på 100g). Nu ska jag tipsa er om en fantastiskt god fiskrätt. Jag som egentligen inte äter fisk ÄLSKAR denna rätt
Blanda grönsaker, bulgur, oliver och ruccola. Från förra årets sista nummer av Laga Lätt (12/11) hittade jag detta recept. Bulgur med kyckling och fetaost2 dl bulgur1 hönsbuljongtärning2 vitlöksklyftor1 påse frysta ratatouillegrönsaker (tex Findus Green deli 400g)1 dl oliver50 g ruccola500 g kycklingfilé1 pkt fetaost (150g)salt och pepparKoka bulgur med buljongtärning enligt anvisningarna på förpackningen. 2 dl bulgur. 1 påse frysta ratatouillegrönsaker (tex Findus Green deli 400g)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.