Lägg rucolasallad på ett uppläggningsfat och lägg bulgursalladen ovanpå. Smaka av med salt och peppar. Koka bulgur i kastrull med vatten, buljongtärningar och ajvar relish, ca 20 minuter, tills bulgurn är klar
Koka bulgur, med buljongtärningen, enligt instruktioner på förpackningen. Lägg ruccola på ett fat och häll över bulgurblandningen, dekorera med tomater och lägg över den nystekta halloumin
Vi hade gäster i helgen och vi grillade kyckling som vi åt med denna fräscha bulgursallad. Nu börjar det äntligen dra in något svalare vindar, perfekt för en stund på altanen med datorn i knät
Bulgursalladmed grillade grönsaker. Som ett av tillbehören bjöd jag på den här bulgursalladen. Ett lite nyttigare alternativ med mycket färska örter och dessutom väldigt gott
Jag bestämde mig för att bjuda på bulgursalladmed kyckling. Det är så smidigt och är dessutom lätt att förbereda och ta med till stranden eller utflykten
(står ju oftast på paketet att man ska koka, men funkar ju precis lika bra att göra såhär som med cous cous, men det måste dra längre, ibland bortåt en halvtimme med vissa sorter)smula fetaost i en fin skål, hacka paprika i mindre bitar, finhacka lök och persilja, blanda i oliver
Bulgursallad har blivit en av mina favoriträtter. Och den går precis lika bra att äta för sig eller som tillbehör och passar utmärkt att ha med sig i matlådan
Tärna äpplena och blanda dem med pressad citron. Låt dem fräsa med löken några minuter. Blanda ner bulguren, äpplena med citronsaft och plommonen med glöggen och till sist ädelosten i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.