Dessa bullar är kalljästa, det gör att de blir lite wienerbrödsaktiga. De går utmärkt att frysa in efter jäsningen och grädda dem i ugnen enligt receptet när man vill ha färska bullar
Bullar till fikat är en riktig klassiker. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
Här kommer en favorit i repris, nämligen saffransbullar med mandelmassa och russin. En riktigt goding enligt mig som numer hör julen till, farligt goda
Gör så här. Smula jästen i en bunke. Värm mjölken till max 37°. Häll den över jästen och rör om. Tillsätt smör, socker, salt, kardemumma och nästan allt mjöl ev blandat med hjorthornssalt
02 Sep. 09. 27. Bullar i mängder. 0kommentarer. När jag bakar bullar så gör jag sällan bara en sort. Varför ska man göra det när man kan göra en massa olika
Bröd och bullar Jul och Nyår. Pepparkaksfyllda bullar. 10 December 2016. Vansinigt förföriska dofter av kardemummabullar fyllda med pepparkakskräm och smör
En liten extra twist på dessa bullar i form av mandelmassa och mörk choklad. Riktiga lyxbullar. Jag gjorde dem i em muffinsplåt vilket gör att de jäser uppåt och blir lite högre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.