Bullarigen. Bullar ha en tendens att ta slut väldigt fort så man får baka flera gånger =). Jag väljer att pensla mina bullar med sockervatten efter gräddning och sedan strö på pärlsocker
Dessa bullar är kalljästa, det gör att de blir lite wienerbrödsaktiga. De går utmärkt att frysa in efter jäsningen och grädda dem i ugnen enligt receptet när man vill ha färska bullar
Bullar till fikat är en riktig klassiker. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
favoritbullar. Gugges vanilj bullar fyllda och formade med kärlek. Vill du göra hjärtformade bullar som jag gjorde denna gången så rulla degen från ena långsidan mot mitten, och lika från andra hållet
Ett riktigt gott recept på solskens bullar. Pensla bullarna med smält smör och rulla dem i strösocker. Låt bullarna jäsa under bakduk på plåtar med bakplåtspapper i 30 min. Låt bullarna jäsa i 10 min. Pensla bullarna med uppvispat ägg och grädda dem mitt i ugnen i 5–7 min
kanelbullar,. vaniljbullar,. Äppelbullar. Bakade lite olika bullar i dag. Pensla de avsvalnade bullarna med smält smör och rulla/doppa dem i strösocker
Min dotter älskar bullar, vanliga hederliga kanelbullar. Här är ett riktigt gott recept med en variant där jag har blandat kanel och kardemumma i bullarna
Personligen tycker jag mer om strösocker än pärlsocker på bullarna men det är en smaksak. Pepparkaksfyllningen blev verkligen en hit och gav en julig touch, precis som tanken var
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.