Jag använde mig utav eldorados stora muffinsformar som även är lite fastare. I helgen bakade jag lite bullar, dessa blev riktigt stora, saftiga och maffiga och inte alls så där torra och tråkiga som bullar lätt blir
Idag ska ni få ett kanonrecept som ni kan använda är nivill smaska i er goda bullar men inte har tid för deg som ska jäsa, bakas ut för att sedan jäsa en gång tillinnan de gräddas
Smula jästen i en bunke. Det ska blifinger varmt. Slå detta över jästen o rör till den löser sig. Stöt kardemumman litegrann o ha i den + socker, kanel o salt
Alternativt uppvuxen med bulle med bulle. Nu svär jag i kyrkan, skiteri det blå skåpet, trampar i klaveret och skändar den heligaste av nordvästskånska helgedomar
Smula ner jästen i en bunke. Häll på mjölken och rör tills jästen lösts upp. Tillsätt socker, salt, rumsvarmt smör iklickar, ägg och det mesta av mjölet och arbeta till en smidig deg
Rulla ihop degen och skär ibitar och lägg ibullformar. Detta är mitt bästa recept på bullar. Det funkar att fylla med vilkenfyllning man vill eller till släta bullar
OSTFYLLD KÖTTFÄRS IFORM. Ostskivor som fyllning ger en fin smak åt färsen. Eftersom den här färsen gräddas iformi ugnen kan den göras ganska lös och blirdärigenom både saftig och god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.