Tag med en slev och stick i riset så såsen blandasmed riset lite grand. Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter
Blanda pastan med fraiche och pastakryddan. Krydda köttet med salt och peppar, stek i resten av oljan. Strimla löken, paprikan, halvera tomaterna ochdela sockerärterna i mindre bitar
Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna. Servera mednudlar. Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra
Blanda smöret med kryddor och soja ochpenslakalkonen runt om. Servera kalkonenmed hasselbackspotatis, kokt eller stekt potatis, sås, brysselkål, sparris, majs, rödkål och katrinplommon
För det är inte lätt att hålla vikten när man driver en blogg med mat och bak inriktning. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Servera med salsa ochsallad. Jag älskar tex-mex (som ni kanske har märkt) och det bästa medViktVäktarna är att jag kan fortfarande äta det jag älskar – bara i måttliga mängder och/eller i andra former
Blanda ihop stuffingen och fyll kalkonenmed allt. Om du inte har termometer så kan du skära med kniv och trycka lite så att vätska sipprar ut, då den är helt genomskinlig så är den klar
Blanda i potatis och salt. Blanda jäst, 2 tsk olja och 6 dl fingervarmt vatten i en degbunke. Rör i mjöl, ca 16 dl, lite i taget och arbeta degen kraftigt tills du får en fast ochelastisk deg. Pensla en långpanna med 2 tsk olja och bred ut degen, låt det sedan jäsa ytterligare 30 minuter under duk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.