Alltså, ni vet de där härligt sega kakorna man kan köpa på Subway. Här är de. Prova. 150 g smör3. 5 dl socker2 msk sirap 2 tsk vaniljsocker1 ägg1 äggula4
pikera valfritt mönster med smält mörk choklad. ( Klipp ut och fäst bakplåtspappret i springformen med olja och låt gärna pappret vara något högre än kanten eftersom detta anslag blir ganska högt
Gurkmejan med sina antiinflammatoriska egenskaper har används inom naturmedicin i tusentals år och tas extra bra upp av kroppen om man tillsätter en gnutta svartpeppar och en sked kokosolja
Vispa samman smör, sockret och äggen med elvisp. sätt ugnen på 175 grader. Tillsätt mjöl, bakpulver, vaniljsocker, salt och vispa ihop till en enda deg
Jo, självklart hamnade jag framför datorn och skriver ett inlägg, pillar med bloggen och planerar. Jag ska baka tårtbottnar men är inte hemma i mitt kök, med mina grejor och maskiner och då tar det plötslig emot
pikera valfritt mönster med smält mörk choklad. ( Klipp ut och fäst bakplåtspappret i springformen med olja och låt gärna pappret vara något högre än kanten eftersom detta anslag blir ganska högt
So right now everyday gone is a day lost in Christmas-prep thinking. Själv ligger jag för nedräkning med den där envisa influensan som verkligen aldrig ger sig av från vårt hus
Drog med mig en del roliga bakartiklar från USA, eftersom jag har det intresset. Men jag fick i alla fall med mig en form till från Wilton som jag bakade dessa supersmarriga små sockerkaksformade mjuk kaka som doppas i kanelsocker
1. Gurkmejapasta. Sjud gurkmeja och vatten på låg värme i ca fem minuter till en krämig pasta. 2. Lägg i 1 tsk av gurkmejapastan, ingefära, rapsolja, honung, mynta och mandelmjölk i en kopp
Häll i alla ingredienser i en burk/glas med lock. Har ni hört talas om ”golden milk”. Det har varit trendigt ett tag i USA och ska vara värsta mirakeldrycken, främst för att den innehåller gurkmeja
Dela degen i ca 27 bitar, rulla och lägg på plåt med bakplåtspapper. Goda knapriga och sega kakor. 175g smör2 1/2dl cashewnötter5dl vetemjöl1tsk vaniljsocker1/2tsk bikarbonat2krm salt2dl farinsocker1 1/2dl strösocker1 ägg1 äggula250g vita chokladknappar- Smält smöret
The cake can be made vegan by using margarine, vegan quark and white chocolate. Klä en form, ca 24 cm i diameter, med bakplåtspapper. 100 g white chocolate. 100 g white chocolate
4 glas 1 msk färsk eller malen gurkmeja 1 tsk färsk eller malen ingefära 1 tsk malen kardemumma 1 tsk malen kanel 1 krm vaniljpulver 4 tsk kokosolja 1/2 dl vatten 8 dl osötad havredryck eventuellt honung att söta med Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.