Det tog precis hela dagen och kanske började du redan på fredagen med att marinera. Under lördagen gick du loss rätt hårt på amerikansk eller mexikansk fulöl och/eller de där goda mojitosarna OCH jättegoda margeritas medan du preppade middagen
Jag har gjort den här rätten flera gånger och den har alltid blivit uppskattad. Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
Här på bloggen och på Facebook har det ramlat in massor med gratulationer. Till och med vädret bjöd på sitt finaste humör, en fantastisk Brittsommardag
Vi ger dig bästa receptet. Men på ett ”äkta” brunchbord finns även scones. Våra scones är ett klassiskt sconesrecept bakat på vete- och grahamsmjöl, bakpulver, salt, smör och mjölk men vi vill även tipsa om ett favoritrecept, valnöts- och yoghurtscones
Här får du tips och recept på hur du tillagar basmatiris påbästa sätt. Hemligheten ligger främst i att du har bra kvalité på riset och att du tvättar bort de mesta av stärkelsen
Rätten bör tillagas senast dagen innan, gärna två dagar innan. Med försäljning av fritidshus, uppskjutet barnkalas och ett vardagsrum belamrat med flyttkartonger är just konceptet öppet hus något av det sista jag tänker på
Rätten är numera en vardagstrotjänare här hemma. Jag vill också passa på att tipsa om världens bästa Tuvessonskan som i veckan la upp ett maffigt inlägg om lakto-ovo-vegetarisk och vegansk husmanskost där hon bland annat har med schyssta recept på veganska och en lakto-vegetariska varianter på korvstroganoff
Nu funderar jag på andra sorters starksprit som skulle kunna fungera bra tillsammans med choklad. Kanske borde jag pröva att göra crèmen på ljus choklad, med päroncognac
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.