Entrecôte medCafédeParis-smör från Grillmat LCHF. Fredagen inleddesmed en mycket trevlig intervju av Bo Zackrisson från LCHF magasinet, artikeln kommer i marsnumret
Entrecôte CafédeParis är ett recept som kommer från en restaurang i Génève med namnet CafédeParis som hade som affärsidé att servera just denna rätt, och endast den
Idag serveras det en utbankad och grillad fläskkarré med en dallrande hemgjord cafédeParis. Jag litar fullständigt på att ni vet hur man grillar fläskkarré i skivor, därför får ni ikväll bara ett recept på en bra CafédeParis
Så hittade jag en bit entrecôte med kort datum på affären härom sistens så då beslutade jag mig för att återuppleva just Entrecôte CafédeParis och köpte med mig också en burk mango chutney
Servera entrecôten toppad medCafédeParis och varma haricots verts toppademed flingsalt. Gratinera smöret i ugnen tills det har fått lite färg eller bränn ytan med en gasolbrännare
CafédeParis smörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
Slå på cafédeparis såsen, vitlöksosten, pressad vitlök och kryddorna. Är såsen för salt/tjock späd med lite grädde eller om det behövs mer salt tillsätt mer aromat
Servera entrecôten toppad medCafédeParis och varma haricots verts toppademed flingsalt. Det är även gott med pommes frites eller klyftpotatis och sallad till
Lite små sliten efter en underbar men hektisk helg med huset fullt och med en hals som värker så in i bomben om nätterna, morgnar occh nu igen på kvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.