Blanda alla ingredienser till CafédeParissåsen. Skär bort den nedre träiga delen från sparrisen. Skär upp den kokta potatisen och sparrisen till mindre bitar
Vilket höjdar kryddsmör jag gjorde i helgen. Vilket härligt vår väder vi fått. Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter @millafunderar stekt
Till sådana konstiga människor som inte tycker om fisk lagade jag tidigare ofta Entrecôte CafédeParis, men jag tror inte att jag gjort det sedan jag bodde i Umeå,
CafédeParis smörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
Blanda samman det rumsvarma smöret med purén. Vanligt är att man formar smöret inslaget i gladpack till en rulle till diametern av en femkrona (ungefär), fryser den och skär skivor av det när det behövs
Slå på cafédeparissåsen, vitlöksosten, pressad vitlök och kryddorna. Är såsen för salt/tjock späd med lite grädde eller om det behövs mer salt tillsätt mer aromat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.