Entrecôte med Café de Paris-smör från Grillmat LCHF. Foto MikaelEriksson. Hemma i Östersund igen, de första dagarna är det alltidlite fullt upp så här när jag varit borta länge
Rör ihopvitlök, smör och övrigaingrediensertill en. ½ dl hackad persilja. 1 vitlöksklyfta 200 g rumsvarmt smör ½ dl hackad persilja ½ msk torkad dragon 1 msk dijonsenap 1 krm kajennpeppar 1 tsk worcestersås 1 msk tomatpure 1 msk konjak ½ tsk salt Skala och finrivvitlöken. - Läs hela inlägget här 1 vitlöksklyfta. 1 msk dijonsenap
Entrecôte Café de Paris är ett recept som kommer från en restaurang i Génève med namnet Café de Paris som hade som affärsidé att servera just denna rätt, och endast den
När jag villvisamin tacksamhet för att jag t ex fått hjälp med något brukar jag bjuda på middag. Oftast har jag brukat laga fjällfisk, som är det godaste jag vet och som jag ofta hade hemma tidigare
Kryddsmör Café de Paris. Foto MikaelEriksson. Goda grilltillbehör. I morgon tar jag tåget västerut, jag åker tillLCHF-campingeni Säffle för att bjuda på mina frökex från Huså Bröd
Café de Paris smörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.