I förra veckan testade jag att baka ett nyttigt bröd och himmel så gott det blev. Jag älskar verkligen smaken av fil i bröd, det gör liksom hela brödet
Man tager vad man haver och denna gången blev det en kryddskinka på cirka 3 kg. Ett fantastiskt gott alternativ eller komplement till den klassiska julskinkan
Häromkvällen var det verkligen ett sånt där man tager vad man haver tillfälle i vårt kök. Vi skulle vara bortresta några dagar så det gällde att äta av det som fanns att tillgå
Kålpudding, denna gudagåva till mänskligheten. I alla fall om ni frågar mig. )Men jag är ganska säker på att varken min älskade eller mina barn skulle hålla med mig
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Receptet hittade jag på Ida Wargs blogg. Ja, ni läste rätt. Chokladbollar på dadlar. Egentligen är jag inte sådär väldigt förtjust i chokladbollar, men dadlar gillar jag
Jag sökte på billig och nyttig mat när jag ramlade över detta recept på tonfiskgryta hos Ida Warg. Igår fick det bli vår middag och jisses, vilken dunderhit
Ett av mina favoritländer med spännande mat är Japan, så japanskt matlagning (och kultur) är troligtvis ett inslag som kommer dyka upp i den här bloggen ganska ofta, eftersom jag tycker om att laga japansk mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.