Doppa ena änden av pinnen i choklad stick in den i bollen. Jag tycker fortfarande att min cakepops med kokoskaka och mörk choklad är den godaste varianten
Jag är medveten om att själva kakan egentligen ska vara på toppen av pinnen, men jag anser att den är snyggare och så mycket lättare att presentera med kakan i botten på pinnen
Ta av bunken ut kastrullen innan du tar av kastrullen från plattan för jag lyckas alltid få min bunke att fastna i kastrullen, så slipper du de problemet till senare
Smält valfri choklad och doppa ena änden av pinnen i chokladen som du sedan sätter ner i dina cakepops, det minskar risken för att pinnarna lossnar från cakepopsen när du doppar dom
Smält smöret och tag av kastrullen och bryt ned chokladen i det smälta smöret. Grädda i nedre delen av ugnen 15-20 minuter (i min ugn är det perfekt med 25 minuter) du får prova dig fram
Man får låta bollarna rinna av lite grann innan man ställer de i stället eller i en stor mugg men om man låter cakepopsen stå en stund i kylen efter gräddningen medans man gör chokladglasyren så är de kalla och det går lite lättare att hantera dem
Lägg en cake pop på en gaffel, doppa i chokladen så att den täcks helt, ta upp den liggandes på gaffeln och dra sen gaffeln mot kanten av skålen så att överflödig choklad rinner tillbaka ner i skålen
Fick Candy Melts av mor och far från när de var i Holland och pinnarna köpte jag själv i Holland. Kladdkaka, muffins, mjuk pepparkaka, tigerkaka eller sockerkaka, allt fungerar
Other sweets that you cane make in the kitchen are JELLY HEARTS with STRAWBERRY FLAVOR, HEART SHAPED Valentine lollipops, you can find a pile of romantic TIPS of a NON commercial sort HERE, or maybe just make a DEKADENT CUPCAKE with MERINGUE BUTTER CREAM with CHOCOLATE
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.