Testa dessa cakepopsmed juliga smaker. Efter att jag hade stansat ut hjärtan till den rostade mjuka pepparkakan fick jag en hel del kaka över och det kan man ju inte bara kasta bort, så då passade detta utmärkt
Här hittar ni den andra varianten jag gjorde, den var med kokoskaka och mörk choklad. Smula sönder kakan och blanda med philadelphiaost till en smidig deg som går att rulla
Spara tårtrester/kakor och muffins som ej gått å och använd för att göra cakepops. Doppa bollarna i chokladenoch ställ på en plåt täckt med bakplåtspapper i kylen tills chokladen stelnat
Här hittar ni den andra varianten av cakepops, medchokladkakaochvitchoklad. Men det är förmodligen för att mörk choklad är bland det bästa jag vet, medanvitchoklad är jag inte speciellt förtjust i
Varm chokladmed skumtomtar ochvitchoklad. I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vitchokladoch saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smöret i en kastrull eller i en skål i mikron. Rabarber är något som jag verkligen förknippar med sommaren och häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.