Jag lagade en grönsakspaj med halloumi och till pajen serverades en grönsallad. Att äta vegetariskt blir allt vanligare och många byter i alla fall ut en måltid i veckan till ett vegetariskt alternativ
Pajdeg. Mixa mjöl, smör och vatten, i matberedaren med kniven monterad, till en degboll. Ta upp degen på en mjölad skärbräda och rulla ut den till en längd
Min favvo makirulle ska jag också berätta om - nämligen en Crunchy California roll som jag blev besatt av när jag bodde i USA förut och som jag på nytt upptäckte nu när vi var där i sommar (rullen ni ser på sista bilden här ovan)
Ingredienser Portioner. 8 1 rulle kyld pajdeg (à 250 g) 3 ägg 250 g ricottaost 3 dl riven lagrad ost (t ex Västerbottensost) 1 tsk torkad timjan 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 stora morötter (gärna i olika färger) 2 små zucchini (à ca 250 g) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Idag blev det en grönsakspaj där pajdegen var gjord på bovetemjöl och rismjöl. Det är så kul att mixtra med recept och när jag sen lyckas hitta något som både smakar gott och ser gott ut
En smakrik vegetarisk medelhavspaj är perfekt bjudmat. Enkelt och gott. 4 - 6 portioner. PAJDEG. 125 g smör, i bitar 2 dl vetemjöl 1 dl grahamsmjöl 3 msk kallt vatten FYLLNING
Idag fick jag en sådan längtan efter paj, så kvällens middag bestod av en krämig matpaj innehållande bland annat rivna morötter, färsk broccoli och italiensk vitlökssalami
Här är en riktigt god paj som innehåller broccoli, zucchini och gul lök. Ändå blir den smakrik, eftersom grönsakerna fräses upp innan själva pajen bakas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.