Campingbröd (Askrikelimpa)
AMBROSIAS glutenfria
AMBROSIAS glutenfria
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl Kefirfil eller annan filmjölk
  • 2 dl vatten
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk honung
  • 1 msk Husk
  • 100 g solrosfrön
  • 2 msk krossade linfrön
  • 1 msk chiafrön
  • 25 g torrjäst
  • 2 msk Finax surdegspulver
  • 150 g Provena med havre orange förp.
  • 150 g Två mix (lika delar rismjöl och majsmjöl) se om mjöler
  • 7 g havssalt
  • 1/2 msk rosmarin
  • 200 grader varm ugn i
  • 10 minuter sänk sedan värmen till
  • 180 grader tills brödet känns klart
  • 98 grader med termometer

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.