//Sometimes when I cook, I want to try to disconnect from everything else and just go in for the food, so I put on soft music, light some candles that you can actually do now because it’s getting darker in the evenings and it’s one of the things I like most of the fall, yes…and of course my birthday to who is in the fall ^^
Så vi tar och plockar fram stora mysartilleriet, tänder lite candles och fixar lite cosy. Nej, inte verkade vi skrämma bort en endaste en med vårt baconpaket i måndags och det är vi otroligt glada över
Är det inte skönt att Nyår inträffar så nära julhelgen. Jag känner mig lite besviken över att julhelgen försvann förbi så fort när man har planerat, förberett och längtat Men nu kan vi börja planera nyår i stället och se fram emot det
Idag tänkte jag berätta om hur jag stylade mitt "En Grön Jul"-bord för Hälsans Kök. En Grön Jul handlar som sagt inte bara om vegetariskt utan också om hållbarhet och miljö
This is the kind of dessert that make you want to turn of all the lights, maybe light some candles, lay down in the sofa all by your self and then sink into that divine chocolate and butter caramel heaven
I hope you have a cozy time at home with lit candles and maybe mulled wine in the glasses. Andra advent idag, hoppas ni har det mysigt hemma med tända ljus och kanske glögg i glasen
Tända lite candles, fixa lite cosy och bara njuta av regnet som faller utanför är härligt det också. Förmodligen är det inte så många grillar tända idag, i alla fall inte här i våra trakter för då är det parasoll eller paraply som gäller för att hålla glöden levande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.