Ochinte är ostsåsen bara enkel, den är lättlagad ochfantastisktsmarrig. Lasagnen lagade Håkan till för någon vecka sedan när frugan var ute på galej och han skulle dineraisin egen ensamhet, kär som han är kockade han till en rejäl portion så vi båda kunde spisa rester vid senare tillfälle
I dag hade vilitefunderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter litefunderingaroch "ännavännande" så kom vi fram till att vifaktisktinte var riktigt sugna på det
Tinaochskiva/strimlakycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Skala ochskiva löken tunt i halvmånar. Skär upp fläskfilénibitar. Bryn köttet och löken i smöret. Häll på grädden och lägg ibuljongtärningen, pepparn och sojan
Men den är löjligtenkel, så det är nästan pinsamt att berätta… men här har ni den. Jag brukar ta fram en skål med oliveroch kanske denna goda fetaostdip
Enkeltochnyttigt vörtbröd. Ikvällblir det nog till att tända i öppna spisen efter kvällspromenaden med hundarna, och jag kommer absolut göra samma kvällsmål som jag gjorde igår kväll
Ikväll har jag gjort plommonmarmelad, busenkeltoch klart på nästan en timme. Lägg dem i en kastrull tillsammans med citronen skuren i tunna, små bitar, riveningefäraoch vatten
Idagblir det ett kvicktochenkelttips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Det är en så himlarnssmarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikaroch som inte kräver några konstigaingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.