ha i strimlad skinkaoch vitlök. Pastarullar, eller canneloni som det heter på italienska, är också en sån där sak som jag har tänkt prova jättelänge men som aldrig blivit av
För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad cannelonimed spenat och ricotta
På med krossade tomater och övriga ingredienser till den. Snåla inte med ostsåsen är mitt tips. En middag som tar lite tid och kärlek, men som ger minst lika mycket kärlek tillbaka
3 dl matgrädde 3 ägg 2 dl riven stark ost250 gr rökt skinka i bitarSalt och peppar Några chiliflakesPajskal på rulleEnkel att fixa och mycket god med en sallad till. 250 gr rökt skinka i bitar
Vill ni inte förkoka så rekommenderar jag att ni läger cannelonisarnamed ganska bra mellanrum och verkligen ser till att såsen är båda över, under och på sidorna så att den kan koka i det
Pasta och Pizza ⁄ ReceptCannelonimed skogschampinjoner och boursinost. Dags att göra canneloni. Smält en stor klick smör i en gryta och fräs löken med olivoljan
Häll i creme bonjouren och låt detta bli varmt och blanda ihop med pastan. Servera med ngn god sallad. Stek skinkan, champinjonerna och paprikan i smöret några minuter
Men eftersom jag sedan flera år tillbaka äter mejerifritt, anpassade jag denna rätt efter mina behov genom att laga den med mitt recept på glutenfria pasta/lasagneplattor och kokosgrädde istället för crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.