Kliade mig i huvudet och fick samtidigt se att min lilla blogg finns med i tipsrutan som dyker upp på första sidan efter att man loggat in, så jäkla kul
Då var det alltid en stor caprese som gällde, med en massa annat gott. Påminner mig om när jag växte upp, och pappa brukade göra stora italienska middagar med mig och mina systrar
Ugnsrostad spetskål serverad medbuffelmozzarellaoch tomatsås. I lördags var vi bortbjudna och fick en jättegod kycklinggryta med ugnsrostad spetskål till
Kanske en deciliter en och en halv med vindruvhalvor. Servera gärna med klyftpotatis till. Helstek fläskfilén, tills den är genomstekt och skär sen upp den i skivor
Tada, på några minuter så åstadkoms en måltid fullproppade med olika nyttigheter. Det gjorde jag häromdagen och jag kan mest beskriva det som en spännande upplevelse som fick smilbanden att dra sig uppåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.