Smarrigaste pizzan langade ju då jag i går kväll. Detta slår vanlig pizza med hästlängder för mig då det smakar apgott och inte gör att Jag får ont i magen
Ibland är det bara så svårt att hitta på namn på det man bakar eller lagar. Jag satt nog i 20 minuter och försökte hitta på ett bra namn på den här kreationen men tillslut fick det bli någon halvknasig svengelsk variant
Preheat oven to 425°F and line a baking sheet with parchment paper or a silicone baking mat. To rice the cauliflower I cored it and broke it into florets
Banan i bakverk tycker jag är gott, men att äta en banan bara så där tycker jag inte riktigt om. Så när jag köper hem bananer låter jag dem bli väl mogna och sedan fryser jag in dem för smoothies senare eller bakar med dem
low carb proteincrêpes fyllda med persika och grekisk yoghurt. Low carb proteincrêpes. God morgon. Idag är det exakt 3 veckor kvar till SM i BodyFitness
Idag till middag testade vi återigen nått nytt, en low carb kycklinggryta med örtkryddor provencale. Jag fick lite inspiration härifrån och gjorde en egen variant och guuu så gott det blev
Blomkål är bara så himmla gott – och kan användas till allt möjligt. Själv tycker jag om att använda den t ex som ersättning för ris och dylikt (kolla mina tidigare recept på blomkålsris nedan)
Imorse var jag så rastlös att jag tog mig ut på en prommis såfort jag vaknade och sen kom jag hem och fixade i ordning en ny sats av mitt nyttiga lowcarb/proteinbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.