1 vitkålsklyfta, finstrimlad. 3 salladslökar, skivade. 2-3 tsk sriracha (eller mer om man gillar stinget extra mycket). 70 g färsk bladspenat. 150 g het ölkorv med hög kötthalt 3 klyftor vitlök, hackade 4 cm ingefära, finhackad 1 vitkålsklyfta, finstrimlad 1 morot, hackad 3 salladslökar, skivade 2 dl gröna ärtor 6 dl kallt kokat japanskt ris eller jasminris 2 msk japansk soja 2-3 tsk sriracha (eller mer om man gillar stinget extra mycket) 2 tsk sesamolja 1 msk flytande honung 70 g färsk bladspenat 4 ägg neutral rapsolja, att steka i 1 msk sesamfrön, rostade
Inte en sås helt i min smak men min man gilladeden. Denna typ av senapsbaserad barbecuesås är tydligen rätt så vanlig i den amerikanska delstaten South Carolina
Jaa, imorgon bitti bär det av till värmen för vår lilla familj. Men att tömma kylen och frukten är ju någonting som måste göras så att man inte välkomnas av någon konstig odör som kryper iväg av sig själv när man kommer hem igen
För övrigt en mycket trevlig bok vad gäller både recept, bilder och helalayouten. Med boken följer också en härlig cd-skiva med medryckande musik, inte den typiskt dallrande countrymusiken utan en mer avvägd och sofistikerad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.