Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulled pork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Smakaavmed salt, häll upp i djupa tallrikar, och garnera med fänkålsvippor. Tursamt nog hann grytan precis bli klar innan det blev strömavbrottoch middagen fick intas i mysigt stearinljussken
Dessa små godsaker har fått en lite tvist för att passa in lite bättre i adventstider – det vill säga – jag har använt Dumlekola medpapparkakssmakochapelsinnobless
) så kan du i stället smaksättamed kanel, kardemumma och ingefära. Den har likheter med mina andra grysli/myslivarianter, men har här fått lite extra julkänsla av saffran, vanilj ochapelsin
Jag gjorde en supergod pulled pork medsmakavapelsinoch en afrikansk kryddblandning, och den sky som bildades var så mustig och god att jag bestämde mig för att göra soppa på den
Låt koka ihop ett par minuter, smaka sedan avmed salt och svartpeppar. Apelsinsmakar fint ihop med fläskfilé och morot i grytbasen som fläskfilén bräserar i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.