500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar 0,5 dl rapsolja
Tänker inte ta åt mig ett dugg av äran för denna rätt då det för det första är Jennie Walldén som står bakom receptet och för det andra var det killen som stod för utförandet
Vegan cashew-pekannöt-gröt. instagram 100kitchenstories. Att vakna upp till kalla dagar igen efter att ha varit Australien gör att jag suktar efter varme frukostar
Populära inlägg. Björnbärssaft. Nu börjar de svarta guldbären mogna i bergen. Så jag tog alla björnbär som fanns kvar i frysen från förra året och gjorde en supersmarrig sa
Ett recept ur boken Nya Annas Mat av Anna Bergenström. Enkelt och gott recept. 4 port. 1 färsk kyckling eller 400 g kycklingfilé1 1/2 dl cashewnötter 1 purjolök i strimlor på snedden2 dl bambuskott eller böngroddarMarinad av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.