Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken. Jag älskar ju sötsaker i alla former, men i bland blir man ju lite extra glad när kakfatet svämmar över av såna här små godingar och den gången hade jag aldrig smakat dem innan
Denna smakrika rätt passar som en kall förrätt eller kanske allra bäst som en del av en buffé. Lite pyssel är det, men i övrigt lättlagat, och kycklingen blir väldigt mör
Tärna Gustafskorven och hacka löken. Bryn löken tillsammans med korven, rör ner crème fraiche med den rivna osten och smaka av med svartpeppar och salt
Dela mozzarellan i mozzarellan i mindre bitar. Det finns mer eller mindre traditionella versioner av arancini, och jag vågar inte alls kalla min version traditionell eftersom jag då troligen får hela sicilianska matmaffian efter mig
Färdig och klar att äta. Täck botten på en ugnsfast form med tomatsåsen och sätt dit lasagnestubbarna. Fiori di pasta gratinate – gratinerade pastablommor Rullar 1 platta(or) gula lasagneplattor, färsk 100 gram ricottaost 50 gram spenat 1 vitlöksklyfta5 skiva(or) fontinaost, kan ersättas med Taleggio 4 skiva(or) prosciuttoskinka 0,25 dl parmesanost salt Béchamelsås 2 dl grädde 1 dl parmesanost 0,5 dl vitt vin 0,5 dl olivolja 2 msk mjöl, rågade Tomatsås 2 st Schalottenlök(ar) 15 gram basilika, stjälkar 200 gram tomat(er), hela, skalade 5 gram socker 1 dl vatten 1 msk smör Garnering. Häll i alla ingredienser och smör och koka på svag värme i minst 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.