Testade något nytt med sötpotatis idag istället för att bara ugnsrosta dem så gjorde en puré med créme fraiche och parmesanost och till det en sallad med chévre och valnötter
Ett tips är att piffa till tillvaron med en sallad. Chevrésallad med rostade valnötter och honungruccula/mangold chevréostflytande honungvalnötter/pinjenötterfikon (går bra att utesluta eller byta ut mot något med sötma, som päron)
Tycker du att pinjenötterna är dyra kan jag trösta med att det inte behövs så mycket. Ska du ha en middag och bjuda tre personer räcker det med en liten påse för dryga 35 kronor
härChevresallad med rostade valnötter och honungruccula (valfritt, jag brukar även använda mangold. Skär chevréosten i små bitar och blanda med salladen
Ugnsbakade rödbetor med chévre och honungsdressing. Smaka av med salt & svartpeppar. Honungsdressing. Ringla över honungsdressingen och toppa med grovhackade valnötter och créme de balsamico
Ljumma rödbetor med chèvre och honungsdressingHär bjuder vi på sensommarprimören rödbetan som vi lätt ljummar och serverar tillsammans med härlig chévre och honungsdressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.