Jag hittade en burk ananas med smak av kokoslikör som jag köpt på Netto. Först umgicks jag och min nya kökskompis för att sedan säga skjuts in i ugnen och avsluta det hela med ett mums
Häll i den varma mjölken lite i taget – vispa hela tiden – till en tjock redning. Jag använde dock inte Jamon Iberico utan en annan god lufttorkad skinka och det blev riktig bra det med
I e-boken Fermentera Mera – Drycker för en gladare mage hittar du bland annat ett recept på citron- och ingefärsdryck vilket är en bra dryck till maten eftersom den innehåller enzymer som hjälper till med matsmältningen
Jag köpte en rolig sprayfärg som gör att mousse medmera får en sammetslen yta och en snygg färg, en härligt vit färg och jag har även en härligt röd färg
Det är en mättande, varm kycklingrätt och gör man sig bara besväret att göra den egna curryn smakar den så otroligt mycket bättre (än med currykrydda på burk)
Bo Diddley & Chuck Berry – Rock’N'Roll All Star Jam. Men den som vill ha mera färg på ytan får börja med att bryna kycklingen i lite olja innan hon/han/det sätter igång med själva kokningen
Den här gången fuskade jag inte utan gjorde dressingen på riktigt med sardeller i. Mixa äggulor, rödvinsvinäger, dijonsenap, sardellcrème och pressad vitlök med mixerstav
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.