11 dl
grovt hackade färska örter som persilja, basilika och oregano
10,5 tsk
chiliflakes
12 krm
salt
11 krm
svartpepparRensa och skölj svampen. Fräs svampen några minuter i 0,5 dl av oljan från de soltorkade tomaterna en panna med höga kanter eller wok. Skala och pressa vitlöken samt tillsätt den. Hacka soltorkade tomater och tillsätt dem. Tillsätt tomatpuré och chiliflakes. Låt champinjonerna puttra ca 10 minuter. De släpper då vätska och koka in sig själva. Hacka örterna och tillsätt dem. Smaka av med salt och peppar. Förvara champinjonerna i kylen. De blir godare om de får stå lite. Champinjonerna kan serveras kalla eller varma i en skål (ha assietter till och gaffel) som tilltugg till gott bröd eller tillbehör till andra rätter.
Det är svårt att riktigt ta in allting som händer och vad det kan innebära på sikt med allt som pågår runt Jävligt Gott just nu, men jag försöker göra mitt bästa för att inte tappa fokus eller bränna ut mig
Det är svårt att riktigt ta in allting som händer och vad det kan innebära på sikt med allt som pågår runt Jävligt Gott just nu, men jag försöker göra mitt bästa för att inte tappa fokus eller bränna ut mig
Jag kan dock säga att jag tvekade om det skulle gå vägen då jag hade blandat ihop smeten, såg inte hur det skulle bli avlånga bollar som höll ihop av det hela, men det blir det
Vi började med tre tapasrättersom jag och L hjälptes åt att fixa. flygresan därifrån gick för en gångs helt problemfritt (de tre tidigare åren vi varit där har inget - menar inget - fungerat på Mytilin flygplats som är (varit
Recept, saftstekta champinjoner. Ja vad skall man säga när man sitter och titta ut över takåsarna, när luften är krispig och himlen är kristallklar samtidigt som hela lägen luktar stekt fisk
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Dela på champinjoner. Spanska Tapas med mycket vitlök och olivolja som huvudsmaksättare. Grilla små baguetteskivor med olivolja så de blir som brushetta
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Som en enda lång härlig söndag. Här bjuder jag därför på ett recept på linsbiffar som håller ihop. Lägg dem i en varm stekpanna och platta till dem lite lätt så att de blir mer som små biffar än för stora köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.