-Detta inlägg är i samarbete med Fontana Food-. Man kan göra så otroligt många olika saker med den. Gör en halloumistroganoff, halloumicarbonara eller halloumibiffar eller helt enkelt äta den som den är kanske med lite vattenmelon och ett gott bröd
Gorgonzola Biffar med smörstekta champinjoner pimpade med lite salladslök. Hacka eller riv löken och blanda tillsammans med övriga ingredienser till en smidig smet
Stick med en gaffel på bakpotatisens alla sidor. Grilla köttet i grillpanna på het värme så alla sidor får fin färg, Lägg upp fint på tallrikar och garnera med något som du tycker är fint
Smaka av ädelostsåsen med svartpeppar samt ev. Servera med en frukt och grönsakssalsa. 90 g ädelost som grönmögelost av gorgonzola, Kvibille, Saint Aigur eller valfri sort. 2-3 rejäla tag med svartpepparkvarnen. Blanda ner 4 port kokt pasta och 400-500 gram tärnad stekt kycklingfilé låt stå på eftervärme med lock till allt är genomvarmt
Den här pastan är verkligen en enkel och jättegod rätt och just sältan från gorgonzolaosten tillsammans med de sötsyrliga granatäppelkärnorna är en hit
Ringla olja över och krydda med salt, peppar och örtkryddor. Mmmm tyckte barnen, jag höll med. Kyckling medgorgonzola 1v & 2b. Smält 100g gorgonzola påsvag värme. Rör ner 1 msk crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Nu rundas denna dag av med 20 minuter på spikmattan, lite bok sen zzzz och vips så är det en ny bättre, dag. 100g gorgonzola
En god krämig pasta med smak av gorgonzola. Servera gärna med vitlöksbröd eller färsk baguette. Smula ned gorgonzolan och rör så det inte fastnar i botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.